Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

День сільського господарства

Дата: 20.11.2022 08:00
Кількість переглядів: 260

 Шановні трудівники сільського господарства,ветерани хліборобської праці, дорогі  хлібороби  Томашпілля!
 Щиро і сердечно вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства України.  Вітаємо всіх, хто оре поле і засіває зерно, хто плекає врожаї чи спішить на ферму світанковою доріжкою, варить цукор, переробляє молоко, хто ремонтує і постачає техніку, віддає агропромисловому виробництву свою мудрість, досвід, тепло серця і щирість душі.


  Знаємо, як непросто сьогодні вам  працювати, яким невимовно складним став цьогорічний хліборобський рік в умовах повномасштабної військової агресії, розв’язаної   російською федерацією проти України та  які величезні втрати несе наша держава, хліборобська спільнота в час війни. І все ж  ви зуміли виростити непоганий врожай зернових і технічних культур, не допустили різкого спаду в тваринницькій галузі, подбали про харчову безпеку країни в умовах воєнного стану. А все це свідчить про ваше уміння долати труднощі, вміння вистояти за будь-яких умов, про вірність хліборобській справі, рідній землі, про віру в перемогу і впевненість у щасливому  майбутньому незалежної вільної суверенної України. Низький уклін вам за вашу працю, за безмежну любов до  рідного краю.
  Зичимо трудівникам полів і ферм, ветеранам – хліборобам, фермерам, усім працівникам агропромислового комплексу  нашої громади міцного здоров’я, великого щастя,  світлої радості, мирного неба і перемоги над ворогом. Хай до  вас, роботящих, натомлених,  повертаються сили і не покидає віра в краще мирне життя. Нехай прийде  нова весна, а з нею – ПЕРЕМОГА і новий засів зерна, любові і надії! Зі святом вас, хлібороби!
З повагою

Селищний голова   Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь