Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Сьогодні Всеукраїнський день працівників культури і аматорів народного мистецтва, а також День української писемності та мови.

Дата: 09.11.2022 07:56
Кількість переглядів: 213

Українські писемність, мова і культура – яскраві індикатори нашого народу, своєрідні прояви самобутності і колоритності, які, попри різного роду перешкоди й заборони, змогли не лише вистояти, а й вирувати та процвітати, вражаючи неповторністю та кришталевою чистотою.

Українська культура і писемність засновані на тисячолітній духовній спадщині українського народу, який не тільки вміє самовіддано і сумлінно працювати, плекати та примножувати, дбайливо передаючи набуте з покоління в покоління, а й творити унікальне, жити у світі прекрасного, створеного аматорами своєї справи, та щиро ділитися з ближніми своїми здобутками.
Селищний голова В. Немировський, виконавчий комітет і депутатський корпус Томашпільської селищної ради сердечно вітають усіх, хто причетний до цих знаменних свят. Зичать міцного здоров’я, довголіття, злагоди і любові в родинах, творчого запалу. Щоб й надалі знавці мови, працівники культури та аматори сцени гідно представляли нашу громаду, перемагаючи у різноманітних конкурсах. Ми завжди пишаємося Вами, вашими успіхами, ентузіазмом та наполегливістю. Завжди рішуче йдіть до нових висот та впевнено тримайте провідні позиції у рейтингах найкращих задля зміцнення і розвитку української ідентичності

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь