Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

9 жовтня –Міжнародний день пошти

Дата: 09.10.2022 08:00
Кількість переглядів: 174

Всесвітній день пошти або Міжнародний день поштової служби - один з міжнародних днів, що відзначаються в системі Організації Об’єднаних Націй. Проводиться за рішенням XIV конгресу Всесвітнього союзу поштовиків у день створення союзу в 1974 році (UPU/Tokyo Congress1969/Res. C. 11) відзначається 9 жовтня.
                                

                                   Шановні фахівці пошти
               Томашпільської територіальної громади, ветерани-поштовики!
        Щиро вітаємо вас із професійним святом - Всесвітнім днем пошти.
Щодня багато людей нашої громади користуються послугами поштового зв'язку, відправляючи листи, телеграми, поштові перекази, передплачуючи й отримуючи улюблені газети і журнали.
Кожен з ваших клієнтів розраховує на оперативність і високу якість послуг.
Приємно, що ви усвідомлюєте це, намагаєтеся якнайповніше враховувати зауваження і пропозиції громадян, налагоджуєте з ними взаємовигідну співпрацю, дбаючи про розширення ринку поштових послуг, зміцнення довіри споживачів.
 Не маємо сумніву, що ви й  надалі відіграватимете важливу роль в оперативному інформуванні населення, будете працювати над зміцненням мережі поштового зв'язку, поліпшенням якості роботи та культури обслуговування. Прийміть щиру вдячність за щоденну працю, терпіння і наполегливість у роботі, за те, що прокладаєте мости дружби між людьми, яких розділяє простір.
  Щиро бажаємо вам вагомих професійних успіхів, реалізації планів, щастя і благополуччя. Нехай вам завжди посміхається доля та дарує міцне здоров'я й довголіття, а вісточки, які ви приносите людям, будуть лише радісними. Щастя і благополуччя вам і вашим родинам!

 

Селищний голова  Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь