Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

1 жовтня – Міжнародний день людей похилого віку, День ветерана

Дата: 01.10.2022 08:30
Кількість переглядів: 500

Шановні жителі Томашпільської територіальної громади, представники старшого покоління!
Щиро  вітаю вас з Міжнародним днем людей поважного віку та Днем ветерана. Низько схиляю голову  перед Вами за той величезний вклад у розвиток нашої громади, який кожен з Вас вніс  за роки сумлінної праці, за доброту, людяність і мудрість, якими Ви щедро ділилися з наступними поколіннями нашого краю.


  Чимало випробувань, болю і втрат довелося пережити Вам за  роки життя та  Ви зберегли гідність, віру і любов, щирість і людяність. Бути вашими послідовниками – для нас велика честь і відповідальність. Тому піклування про Вас, людей поважного віку –справа всього нашого суспільства,  кожного з нас. Адже  саме Ви зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі, бути достойними синами і дочками своєї держави.
Нехай осіння пора, в яку Ви вступили, буде світлою і лагідною, сповненою душевного тепла, зігрітою увагою і турботою рідних і близьких. Довгих і щасливих Вам років життя  і будьте здорові, радійте успіхам  дітей, онуків і правнуків. Миру Вам, оптимізму та благополуччя!

З повагою селищний голова                                             Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь