Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

25 вересня – Всеукраїнський день дошкілля

Дата: 25.09.2022 08:00
Кількість переглядів: 561

 Шановні працівники дошкільної освіти, ветерани дошкілля  нашої  територіальної громади!

     Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом – Всеукраїнським днем дошкілля. В цей день уся країна вітає тих, хто за покликом душі, віддаючи тепло свого серця,  допомагає наймолодшим її громадянам пізнавати світ.


 Бути вихователем – це справжнє мистецтво, це наполеглива і натхненна праця, що збагачує  маленьку дитину знаннями, милосердям і людяністю. Саме вам, шановні педагоги дошкільної освіти, батьки, країна довіряють найцінніше, що є в людей і держави – чисті дитячі сердечка і душі. Це ви щодня відкриваєте їм, своїм маленьким вихованцям,  двері в чудовий дивовижний світ мрій і щасливого дитинства. Щира вдячність вам і низький уклін за ваш труд сьогодні, в час жорстокого кровопролитного протистояння через війну з російською федерацією. Всупереч випробуванням ви несете дітям світло добра, навчаєте миру, щирості і співчуття.
   Нехай же лагідна посмішка сонечка дарує вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя хай буде наповнене щастям, благополуччям і любов’ю, в домі хай панують світло і затишок, а в серці -  добро і мудрість. Здоров’я всім  і міцного на довгі щасливі літа!
З повагою
              Селищний голова                                                   Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь