Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Дорогі томашпільчани, жителі та гості Томашпільської територіальної громади!

Дата: 03.09.2022 08:00
Кількість переглядів: 608

    Прийміть найщиріші привітання з нагоди Дня селища та 6-ої річниці нашої об’єднаної територіальної громади, яке  традиційно відзначаємо в першу суботу вересня. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися тут назавжди, хто своєю щоденною працею дбає про добробут нашого краю. Саме мешканці нашого селища: талановиті, щирі, добрі й працьовиті, які створюють матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє, які виборюють у кривавій битві з російським агресором мир для нашої землі – є найбільшою цінністю. Завдяки вашим старанням, умілим рукам, натхненній праці, мужності й патріотизму наше селище наповнене дитячим сміхом, робочим ритмом, а значить  життям!

 В цей день ми відзначаємо і День об’ єднаної територіальної громади –  свято, яке знаменує новий етап розвитку і час для аналізу попередніх досягнень. Історія її утворення  нині стала вже часточкою історії нашої держави, яку творять добрі, щирі, працьовиті люди своєю щоденною працею.
Вірю, що попереду в громади щасливе майбутнє, що ми достойно пройдемо нелегкі випробування, які випали на долю нашого народу в час жорстокої війни з підступним російським окупантом, що відбудуємо країну.
  Низький уклін і велика шана усім мешканцям громади за самовіддану працю, за любов до рідного краю, за внесок у розвиток та добробут громади. Нехай життя кожного жителя буде веселим і щасливим, нехай діти дзвінко сміються, нехай молодь успішно навчається і самовіддано працює, нехай кожен відчує себе потрібним і важливим. Нехай наша громада росте, розвивається і займає особливе місце в серці кожного її жителя.
  Бажаю кожній родині перш за все миру, міцного здоров’я, родинного щастя та благополуччя. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.  
Щиро бажаю нам ПЕРЕМОГИ і миру в країні, у кожній оселі. Добробуту, затишку, радості, процвітання нашій громаді, нашому селищу і кожному з нас!


Селищний голова                                                                        Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь