Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

14 серпня – День будівельника

Дата: 14.08.2022 08:28
Кількість переглядів: 629

Від щирого серця вітаю всіх причетних до нинішнього професійного свята з Днем будівельника! Будівельник — це професія, без якої не можна уявити сьогоднішнє життя. Своїми руками вони цеглинка за цеглинкою створюють майбутнє наших міст, і ми разом з ними  пишаємося їхньою працею. Завдяки будівельникам народжуються унікальні будівлі і споруди, які прикрашають міста і країни, а наше життя стає комфортним та упорядкованим.


  Сьогодні ми вітаємо людей, професія яких вражає і захоплює. Будівельник! Творець! Чарівник! І просто — справжня людина! Адже для того щоб зупинити свій вибір на цій професії, потрібно бути перш за все сильним - і морально, і фізично! Покликання має йти від душі, бо, вкладаючи свою працю  в цю роботу, людина вкладає частинку самої себе. Від цього залежить якість і довгостроковість побудованого будинку чи споруди,  в якій будуть проживати і якою будуть користуватися сотні людей. Тому будівництво — справа серйозна і халтур не визнає. Праця будівельника потрібна завжди   у всі часи, а нині в Україні – особливо. Попереду  - величезний об’єм роботи з відновлення зруйнованих міст, сіл, заводів, інфраструктури після ПЕРЕМОГИ України  у війні з рашистами.
Тож  вітаємо всіх будівельників з професійним святом і бажаємо найшвидшого миру на нашій землі,  досягнення нових цілей і нових планів. Професійних вам успіхів і всіляких досягнень у вашому непростому ремеслі. Здоров’я вам і вашим близьким, щастя і удачі!
З повагою  селищний голова                     Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь