Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

14 серпня – День працівників ветеринарної медицини

Дата: 14.08.2022 08:27
Кількість переглядів: 594

Шановні працівники ветеринарної медицини Томашпільської територіальної громади, ветерани служби!
 Щиро вітаю вас із професійним святом — Днем працівника ветеринарної медицини.
 Професія, якій ви присвятили своє життя – одна з найнеобхідніших у нашому суспільстві.Обравши її - одну з найстародавніших і шанованих професій - ви робите  вагомий внесок у забезпечення ветеринарного благополуччя, безпеки нашої громади, області і країни в цілому.


Наша праця – складна і відповідальна. Ветеринарна медицина  безпосередньо впливає на розвиток тваринництва в Україні, посилення конкурентоспроможності нашого сільського господарства та харчової галузі на світових ринках.  Від вашої невичерпної енергії, міцних знань і вмінь та наполегливості значною мірою залежить забезпечення ветеринарного та епізоотичного благополуччя, ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва і охорони довкілля, життя наших домашніх улюбленців та свійських тварин.
Низький уклін ветеранам галузі, які самовідданою працею створювали й удосконалювали матеріально-технічну базу та  й досі передають свій досвід молодшому поколінню. Прийміть слова вдячності за вашу самовіддану працю, гуманізм, високий професіоналізм та компетентність, за досягнуті успіхи, працелюбність і щедрість душі, теплоту сердець.

                                                  Шановні друзі!   
Бажаю всім вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, прихильності долі, миру і процвітання. Хай втілюються в життя ваші плани та задуми на радість вашим рідним, на благо миру і розквіту нашої України! Хай ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!
 
З повагою  селищний голова                     Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ

 

Фото без опису                 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь