Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вітаємо з ювілеєм!

Дата: 06.07.2022 11:56
Кількість переглядів: 461

Напередодні величного православного свята Різдва  Івана Предтечі, яке в Україні має ще й назву Івана Купайла, свій 90-річний ювілей відзначає  жителька села Велика Русава Марія Тодосівна Грама.
 До неї в цей урочистий день завітали шановні гості: староста Великорусавського старостинського округу Микола Коваль, працівники старостинського округу та сільських закладів культури, аби поздоровити Марію Тодосівну з поважним ювілеєм. Щиро й сердечно віншували вони ювілярку – просту, натруджену, добру і совісну жінку, яка все  своє життя віддала  праці в колишньому  колгоспі.

А працювати довелося на різних роботах: і на вівчарні, і на молочнотоварній  фермі, і в буряковій ланці. Та не боялася вона ніякої роботи, за що й поважали її люди. Нині  щаслива старенька тим, що поруч є діти, що радують онуки, що тішать бабусю правнуки, допомагають їй, хоч поки дає собі раду сама. Цим і живе сьогодні ювілярка, переживає за те, що діється  на рідній землі,  і молить Бога про мир в Україні.
Привітання  Марії Тодосівні передали гості й від селищного голови Валерія Немировського, а ще подарунок, бо який то день народження без нього.
Шановна ювілярко, хай буде міцним здоров’я на довгі роки, щоб іще не один ювілей з радістю поспішав до Вашої хати. Хай збудуться всі щирі побажання, які прозвучали для Вас, шановна Маріє Тодосівно, у цей  ювілейний день. Хай Бог оберігає Вас і Вашу родину і дарує ще многії літа в мирі, добрі й злагоді під мирним небом.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь