Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Дорогі учні! Шановні вчителі, батьки!

Дата: 04.07.2022 16:58
Кількість переглядів: 537

Цей  навчальний рік став для нас особливим, вперше за більше як 80 років незвичним.   Вперше без урочистої лінійки та останнього дзвоника  проходять таке скромне святкування завершення навчального року в рідній школі  для випускників! І тим не менше…
Дорогі випускники! Для вас починається новий доленосний етап, повний надій, прагнень, мрій! Головне - успішно скласти іспит, визначитися з професією, знайти свій шлях у житті. Нехай у вашій пам’яті залишиться якомога більше світлих спогадів про шкільні роки, адже попереду у вас доросле життя, повне добрих вчинків та радісних переживань. 

Бажаємо кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути  справжніми патріотами, які творять  чисте і світле майбутнє. Не зупиняйтеся на обраному шляху, долайте всі труднощі, як це роблять наші військові, захищаючи Україну від російського агресора. Будьте здорові, щасливі та успішні!
Окремі слова подяки і найщиріші побажання в цей день педагогам - за високий професіоналізм, знання, життєвий досвід, душевне тепло, креатив, уміння знаходити швидкий вихід у надзвичайних ситуаціях.  
І, звичайно, велика вдячність батькам! Адже в цьому році без вас, шановні батьки, без вашої підтримки, вчителям не вдалося б досягти успіху.
Бажаю всім міцного здоров'я, сил, позитивного настрою, миру на нашій землі, добра, благополуччя і нескінченної віри в те, що все у нас буде гаразд!
         Селищний голова                                         Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь