Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Ти – охоронець порядку, закону вірний страж…

Дата: 04.07.2022 10:51
Кількість переглядів: 530

  Згідно з Указом Президента України від 4 квітня 2018 року в нашій державі 4 липня відзначається День національної поліції України. Цим Указом держава окреслила  головні завдання Національної поліції – реалізація державної політики в сферах забезпечення охорони прав людини, інтересів держави і суспільства, протидії злочинності, підтримки громадської безпеки і порядку, надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або через надзвичайні ситуації потребують такої допомоги.


                  Шановні працівники поліції, ветерани служби правопорядку!
  З нагоди дня Національної поліції України прийміть найщиріші вітання!
Сьогодні Ви з честю виконуєте свій службовий обов’язок, охороняючи життя та спокій  мешканців селища і всієї громади, стоячи на варті законності та правопорядку у суспільстві, без чого неможливий подальший розвиток нашої держави.
У цей день вітаю всіх, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя.
Висловлюю щиру вдячність всім працівникам поліції за самовіддану працю, бажаю і надалі мужності, витримки й наснаги, нехай професійні успіхи будуть вашими постійними супутниками у житті.
Впевнений, що ви будете робити усе від вас залежне для зміцнення порядку та зростання авторитету поліції серед населення.
Від щирого серця зичу всім вам родинного добробуту, міцного здоров’я, нових звершень у нелегкій праці! А головне, миру  на нашій землі!

         Селищний голова                                                 Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь