Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Пісня теж допомагає ворога долати

Дата: 04.07.2022 10:44
Кількість переглядів: 460

Вінницький вокально-інструментальний ансамбль військово-патріотичної пісні  «Аскер»  - не вперше на Томашпільщині. Багато років підряд гурт давав концерти на томашпільській сцені в дні відзначення річниць виводу радянських військ з Афганістану. Репертуар колективу, розрахований на широку авдиторію, завжди сприймався  глядачами різного віку і вподобань.


  В сьогоднішніх умовах російсько-української війни учасники ансамблю продовжують свою військово – патріотичну місію не лише піснею, але й займаючись  волонтерською діяльністю, збирають кошти для Збройних сил України.
  Отож у неділю, 3 липня, гурт дав благодійний концерт в Томашполі на центральній площі селища. Більше як півтора години тривало дійство, під час якого  зібрано понад 10 тис. гривень благодійних внесків для ЗСУ. Наступного дня кошти були передані за адресою.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

                                                      

Благодійний концерт відбувся  3 липня і в с. Рожнятівка. В сільському Будинку культури зібралося більше сотні сільчан, які прийшли, щоб взяти участь в такій важливій акції та підтримати українські Збройні сили. Концертну програму для рожнятівчан підготували сільські аматори сцени, працівники Томашпільського селищного Центру культури і дозвілля. Гостем і головним стрижнем концерту став Володимир Войцеховський, уродженець Моївки, який  нині проживає в Одесі, артист, музикант, баяніст, автор своїх пісень, та директор Моївського будинку культури  Микола Ципцюра.  
Кошти, зібрані під час концерту, а це більше 10 тис. грн, артисти передали для потреб учасників бойових дій, які в цей час перебувають в селі на ротації.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь