Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шановні працівники споживчої кооперації, ветерани, пайовики!

Дата: 02.07.2022 08:20
Кількість переглядів: 511

Вітаю вас із професійним святом – Міжнародним днем кооперації, який
щорічно відзначається в першу суботу липня.
  В останні роки споживча кооперація працює в нових ринкових умовах і намагається сповна виконувати своє головне завдання, історично притаманну їй місію – вірно служити людям праці і державі. Своєю діяльністю, шановні кооператори, ви сприяєте впровадженню економічних і соціальних реформ, розвиткові підприємницької ініціативи, задоволенню потреб людей у якісних товарах і послугах, створюєте умови для підвищення добробуту населення.

Особливо відчутною і потрібною стала ваша праця в умовах воєнного стану в країні.  Вашими стараннями у значній мірі забезпечується продовольча  безпека нашої громади. Вашу підтримку відчувають воїни ЗСУ, які ведуть   боротьбу з ворогом – російськими окупантами. Ви надаєте посильну допомогу тим, хто її потребує в цей нелегкий для країни час.
  Твердо вірю, що великий професійний  колектив кооператорів Томашпільської територіальної громади і надалі працюватиме задля подальшого розвитку кооперативного сектору економіки, примноження традицій кооперативного руху, робитиме свій вагомий внесок у справу перемоги над російськими загарбниками. В день професійного свята прийміть вітання і найщиріші побажання миру і спокою в кожному домі і радості, щастя й здоровя на многії літа.

   Селищний голова                                                   Валерій Немировський

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь