Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Дорогі медичні працівники, ветерани медичної служби

Дата: 19.06.2022 08:00
Кількість переглядів: 446

      Прийміть найщиріші вітання із нагоди вашого професійного свята. Ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший дар Господній – людське життя! У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх. Вдень і вночі ви були і ви є  поруч, аби встигнути допомогти хворому! І сьогодні, коли у країні йде повномасштабна війна, як і в будь – який інший  надважкий час ви на цілодобовій сторожі людського життя. Кожен із вас професійно, кваліфіковано виконує важливу функцію лікування та порятунку українців: чи то на прийомі в поліклініці, чи в операційній, чи в будь – якому іншому відділенні. Кожен з вас довів, що вміє працювати в складних умовах, що жоден з вас не ухилявся від своїх обов’язків . 
 В цей урочистий день щиру вдячність за працю висловлюємо всім медичним працівникам  нашої територіальної громади.

Дорогі наші лікарі і всі медичні працівники, ветерани медичної служби! Сьогодні  ми бажаємо, щоб у вашому житті було більше щастя і радості! Щоб було менше хворих, але була більша зарплата! Щоб всі пацієнти видужували швидше! Щоб не виникало труднощів в роботі і в житті! Щоб прийшов довгожданий мир! Спасибі, що ви є у нас і що ми завжди можемо звернутися до вас за допомогою, бо тільки ви допомагаєте вилікуватися нам від усіх недуг та хвороб! Тож напередодні вашого  професійного свята прийміть найщиріші слова вітання і побажання великого щастя, благополуччя вам і вашим родинам. Хай у ваших домівках завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Зі святом вас!
Селищний голова Валерій Немировський, старости старостинських округів Томашпільської територіальної громади.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь