Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Медичні працівники приймають вітання з професійним святом

Дата: 17.06.2022 11:47
Кількість переглядів: 404

    Щороку в третю неділю червня відзначається День медичного працівника - професійне свято працівників галузі охорони здоров`я в Україні. З цієї нагоди до медичних закладів громади завітав селищний голова Валерій Немировський.


    Найщиріші слова подяки людям у білих халатах  всім присутнім  і тим, що залишилися на своїх постах, виконуючи професійні обов’язки, висловив селищний голова.
 Звертаючись до них, він сказав:
«Дорогі медики! Дозвольте від щирого серця привітати вас з професійним святом. Ви відповідаєте за найдорожче, що має кожна людина – за наше здоров’я. Ви – наші рятувальники в найскладніші хвилини життя. Завдяки вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання і це найголовніше. Дякуємо вам за відданість своїй справі! Нехай незмінною нагородою за вашу роботу буде вдячність тих, кому ви подарували радість життя та віру в свої сили. Зі святом вас! Щастя, миру вам і добра!».
Найсумлінніші медичні працівники були відзначені Подяками Томашпільської селищної ради за багаторічну, сумлінну трудову діяльність, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника.
     Привітали також свої колективи і директори КНП «Томашпільська ЦРЛ» та «Томашпільський ЦПМСД» Ігор Горупашенко та Андрій Щербатий і відповідно нагородили цілу когорту медпрацівників Грамотами та Подяками, а великій групі медиків винесено подяки із занесенням у трудові книжки.
     Щирі слова подяки працівникам відділення екстреної медичної допомоги висловила завідуюча Томашпільським відділенням екстреної медичної допомоги, лікар з медицини невідкладних станів Олена Літвінова.
Завершилися урочистості хвилиною мовчання за загиблими у російсько-українській війні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь