Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З роси й води, шановна імениннице!

Дата: 10.05.2022 13:17
Кількість переглядів: 376

 Сьогодні, в чудову травневу пору (10.05) свій 90- річний ювілей відзначає жителька Томашполя Ольга Дорофіївна Лукашенко. В цей день до ювілярки завітали директор Центру надання соціальних послуг Томашпільської селищної ради Людмила Поперечна, головний спеціаліст відділу освіти, спорту, культури і туризму селищної ради Інна Карпин. Гостей на затишному подвір’ячку зустріла сама іменинниця, зі сльозами на очах приймала  вітання, які вони передали від селищного голови Валерія Немировського, дякувала за подарунок і квіти.

В її словах – і вдячність долі, яка подарувала жінці довге, часом нелегке життя, і дітям та великій родині, що оточили любов’ю, теплом і турботою стареньку натруджену  матусю-бабусю.
  А життя й справді не гладило Ольгу Дорофіївну по голові. Пізнала гіркоту втрат ще маленькою, коли в полум’ї другої світової війни загинув батько, коли ще зовсім юною стала до праці на Томашпільському відгодівельному комплексі, де вирощували телят,  і де тяжко трудилася аж до виходу на пенсію.
  По-різному склалося і її  сімейне життя, але щаслива жінка тим, що поруч 2 доньки і син, що радують онуки, що тішать бабусю правнуки і праправнучка. Цим і живе сьогодні ювілярка, переживає за те, що діється  на рідній землі,  і молить Бога про мир в Україні.
  Хай же Бог почує Ваші молитви, шановна ювілярко, хай дарує Вам міцне здоров’я на довгі роки, щоб іще не один ювілей з радістю поспішав до Вашої хати.

Фото без опису

Фото без опису

 


   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь