Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З Днем пам’яті та примирення і 77-ї річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945 років!

Дата: 09.05.2022 10:42
Кількість переглядів: 279

             Шановні томашпільчани!
         Дорогі захисники та ветерани Другої світової війни!
В ці дні ми вшановуємо тих, хто, жертвуючи собою, врятував нашу землю від фашистського поневолення, подарував нам мир і свободу.  У своїх серцях ми завжди будемо нести світлу пам’ять про мільйони загиблих, полеглих  у  боях  і  закатованих  у  нацистських  таборах.  Низько  вклоняємося вам,  ветерани  фронту  і  тилу,  що на  своїх  плечах  винесли  тягар  війни,  титанічною  працею  наближали  розгром  ворога,  піднімали  країну  із  руїн  у  повоєнні  роки. Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня пам’яті та примирення і 77-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945 років!


Почуття безмежної гордості за наш непереможний народ  сповнюють наші серця.  Знаючи, якою великою ціною здобуто перемогу, схиляємо голови перед величним подвигом загиблих. Тож у День пам’яті та примирення прагнемо згадати всіх, чиє життя забрала війна,  вклонитись  ще тим живим ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар воєнного лихоліття. Ми - у вічному боргу перед вами за понівечену війною юність, вдячні вам за силу духу та самопожертву, які ви виявили у боях за рідну землю.
 Героїчне минуле та мужність тих, хто віддав своє життя за Батьківщину в далеких 1939 -1945 роках – приклад  патріотизму для бійців, воїнів, які нині боронять рідну землю, відстоюють суверенітет і незалежність, територіальну цілісність   України від новітнього, ще страшнішого і підступнішого, як німецький фашизм, ворога –від  російської федерації.
  Бажаємо всім захисникам, учасникам Другої світової війни, людям старшого покоління і сьогоднішнім її  захисникам і захисницям міцного здоров’я на довгі літа та мирного неба над головою.
Слова невимовної подяки вам  та шани! Ви –гордість і слава України!
Селищний голова Валерій Немировський, старости старостинських округів Томашпільської ТГ, депутати та члени виконкому Томашпільської селищної ради.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь