Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ДО УВАГИ жителів Томашпільської ТГ

Дата: 02.05.2022 08:46
Кількість переглядів: 428

Томашпільська філія Вінницького обласного центру зайнятості 
ПОВІДОМЛЯЄ
«Із початку військових дій в країні, у службі зайнятості створено низку Telegram-каналів та чат-ботів для пришвидшення як пошуку роботи, так і підбору працівників через сервіси служби зайнятості. Закликаємо роботодавців приєднуватися до наших комунікаційних майданчиків

Починаючи з 29 березня 2022 року із актуальними вакансіями в Україні можна ознайомитися у Telegram-каналі: «Робота зараз: Державна служба зайнятості» за посиланням https://t.me/worknowdcz. Щоденно на каналі з’являється майже тисяча пропозицій.

Роботодавці можуть подати вакансію через чат-бот @DCZWorkNowBbot, вона одразу буде опублікована, а фахівці розпочнуть підбір кандидатів, зокрема на засадах рекрутингу. Також у чат-боті в два кліки можна знайти інформацію щодо пошуку роботи, професійного навчання, розміщення вакансій, трудового законодавства.

Тел..для довідок: 04348 21036
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь