Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Гарний подарунок до величного свята

Дата: 07.04.2022 14:48
Кількість переглядів: 740

У день великого християнського свята – на Благовіщення – з гарною благою звісткою і не просто з привітанням, а й з гарним дарунком завітав до працівників місцевої служби ДСНС селищний голова Валерій Немировський. Він вручив колективу наших рятувальників надзвичайно потрібні в роботі пожежні каски (13 штук) , 4 пожежні пояси, пально-мастильні та будівельні матеріали, придбані за кошти місцевого бюджету.

 Звертаючись до особового складу рятувальників, він наголосив на значимості їхньої професії, особливо в цей час, коли в Україні йдуть масштабні воєнні дії, коли рятувальники рятують не лише матеріальні цінності, а й людські життя, а тому слід потурбуватися й про  життя і здоров’я  і самих бійців ДСНС. Отже, придбана екіпіровка сприятиме добросовісному виконанню ними призначених завдань.
 За турботу про ДСНС-ників подякували очільнику місцевої громади селищному голові Валерію Немировському начальник 6-го Державного пожежно-рятувального загону полковник служби цивільного захисту Олег Притуляк та заступник ДПРЗ -6 майор  служби цивільного захисту Михайло Сливка.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь