Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Привітали ювілярку

Дата: 05.04.2022 09:06
Кількість переглядів: 851

У непростий для України час прийшов до Ганни Михайлівни Меєчко, жительки села Антонівка нашої територіальної громади, її поважний 90-річний ювілей. Чи  думалося їй , що доведеться знову, як і колись у дитинстві, почути звуки  та переживати страхіття війни – нинішньої, нещадної, сповненої небаченої жорстокості, незбагненної розумом звичайної порядної людини?!  Не думалося й не гадалося навіть у найстрашніших снах.

 Та все ж навіть у таких нелюдських умовах є хвилиночки для радості, для щастя, бо як без них жити? Тож тому, що про поважний ювілей Ганни Михайлівни не забули в її рідному селі, що привітати стареньку іменинницю в день народження 1 квітня 2022 р. прийшли Антонівський сільський староста Альона Балган та соціальна робітниця Центру надання соціальних послуг селищної ради Лариса Малінка, жінка раділа щиро.  Гості передали ювілярці сердечні вітання з 90-річчям від селищного голови Валерія Немировського і вручили їй подарунок та  ще набір солодощів, бо який то день народження без них!
Тож хай у житті цієї працьовитої, доброзичливої, сонячної душі жінки буде ще багато щасливих днів народження. Цього бажали їй  найрідніші люди - сини  Володимир та Олексій зі своїми сім’ями. Але найбільшими побажаннями були ті, де звучали  сьогоднішні мрії кожного в Україні – щоб швидше прийшла ПЕРЕМОГА над російським агресором, щоб у дружньому колі під мирним небом змогли по-справжньому відсвяткувати наступні дні народження  Ганни Михайлівни. Віримо, що так і буде. А ювілярці – ще довгих років життя і здоров’я!

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь