Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Святкові вітання з Днем комунальника

Дата: 20.03.2022 04:34
Кількість переглядів: 692

                          Шановні працівники житлово-комунального господарства, 
                           сфери побутового обслуговування, ветерани служби!

 Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем комунальника, яке відзначається в Україні в третю неділю березня. Ваше свято – це визнання державою, всіма нами значимості вашої праці.

Адже вона часто починається тоді, коли більшість із нас ще не прокинулися, а завершується, коли більшість уже спить. Це завдяки вашим старанням, вашій сумлінній праці в наші домівки приходить вода, світло, підтримується безперебійна робота інженерних споруд, каналізаційного, шляхового господарства, проводиться ремонт будівель, благоустрій і озеленення вулиць і скверів, надаються послуги перукаря чи з ремонту побутової техніки, взуття, одягу. Ви робите  все можливе, щоб якість цих послуг відповідала запитам громадян. Ми, вся Томашпільська громада, високо цінуємо  ваш професіоналізм і відповідальне ставлення до роботи, бо від цього дуже часто  залежить загальний соціальний настрій у громаді. Особливо ми це відчуваємо  сьогодні, коли в нашій країні йде жорстока і кривава війна з російським окупантом, який спрямовує і застосовує новітню зброю на руйнування і знищення не тільки збройних сил, а й мирної інфраструктури міст і сіл України. Але ви і ваші колеги по всій Україні гідно виконуєте все те, що необхідно для нормального функціонування галузі у воєнних умовах. Спасибі вам  і щира вдячність від усіх жителів Томашпільської громади.  
  Бажаю вам міцного здоров’я, хорошого весняного настрою, злагоди, щастя і світлого майбуття, ініціативності і діловитості у виконанні обов’язків, а головне – мирного неба над головою і миру на нашій землі. 
Валерій Немировський                                                   селищний голова

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь