Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шановні жителі Томашпільської територіальної громади!

Дата: 16.03.2022 10:55
Кількість переглядів: 504

Сьогодні минає 78 років, як військами ІІ-го Українського фронту під керівництвом маршала Конєва, було звільнено нашу територію від німецько-фашистських загарбників. 971 день тривала принизлива окупація ворогом нашого краю. У двобої з фашистськими окупантами за перемогу у другій світовій війні віддали своє життя 5600 жителів Томашпілля. Той весняний визвольний березень, тих, хто виніс на своїх плечах всі труднощі війни, ми пам’ятаємо, як  пам’ятаємо і те, якою ціною виборювався мир. Ми вшановуємо їхній подвиг заради життя на землі.

 

  Подвиг наших батьків, дідів і прадідів надихає нас сьогодні в новітній битві з підступним  жорстоким ворогом – російським агресором, що розв’язав на українській землі смертельну криваву війну, війну, що  і  більше як  80 років тому, несе  нашим мирним людям кровопролиття, смерть, руїни, сльози. Віримо, що сили добра, любові до життя, прагнення миру і права жити вільно на своїй Богом даній землі без чужинців-ворогів переможуть! Україна –була і  є! Україні – бути повіки віків! Слава Україні і її народові!         
Селищний голова                              Валерій Немировський

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь