Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Не панікувати! Але бути готовими!

Дата: 17.02.2022 08:23
Кількість переглядів: 375

  500 тис. грн. виділили депутати селищної ради із місцевого бюджету на першочергові потреби з мобілізації, підготовки територіальної оборони, матеріально- технічного забезпечення суб’єктів територіальної оборони на 23-ій позачерговій сесії селищної ради, яка відбулася 15 лютого. У засіданні сесії взяли участь 24 депутати із 26.

  Необхідність співфінансування районної системи територіальної оборони, як і територіальної оборони країни в цілому зумовлена суспільно-політичними подіями, що відбуваються навколо України, загрозою військового вторгнення країни-агресора і підготовкою нашої держави, зокрема й цивільного населення до вчинення спротиву намаганням ворога. Прийнятий нещодавно Закон України «Про основи національного спротиву» передбачає забезпечення фінансової та енергетичної стабільності в матеріально-технічному забезпеченні суб’єктів територіальної оборони. Розуміючи важливість винесеного на порядок денний питання, депутати одноголосно підтримали запропоноване рішення та внесли відповідні зміни до рішень 18 сесії селищної ради 8 скликання від 23.12. 2021 року «Про затвердження  Програми економічного і соціального розвитку Томашпільської селищної ради на 2022 рік» та «Про бюджет Томашпільської селищної територіальної громади на 2022 рік».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь