Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Об’єднаймось разом, обнімімось усі, щоб примножитичесть нашу й славу! Коли спільна є думка і плани ясні – є велика єдина Держава!

Дата: 16.02.2022 13:16
Кількість переглядів: 555

    Відповідно до Указу Президента України «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського  суспільства» від 14 лютого  2022 року в Україні  16-те лютого, починаючи з 2022 року, офіційно встановлене як День єдності. Свято встановлено з метою згуртування українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно – пропагандистського, морально- психологічного тиску на суспільну свідомість. Нинішні події, що складаються у світі щодо  ситуації в України, яка опинилася перед загрозою військового вторгнення Росії, вимагають від кожного з нас відповідальності, впевненості та конкретних дій. Ми – українці, чітко розуміємо всі виклики, які стоять перед нами, і знаємо, що з ними робити. Ми впевнені в собі і готуємося достойно відповісти на всі можливі агресивні дії Росії.  


  Саме таким лейтмотивом були наповнені заходи, що відбулися в Томашпільській територіальній громаді в День єдності. Розпочалися вони урочистостями в актовій залі селищної адміністрації з внесення Державного прапора України та виконання виконання Державного гімну України. У виступі заступника селищного голови Івана Німерчука наголошувалося на тому, що сьогодні, як ніколи раніше, Україна має добре оснащену армію, отримує підтримку світових державу дикому протистоянні з Росією, але нам варто усвідомити, що нашу державу, а отже, і нас самих може врятувати лише наша єдність, взаємопідтримка і взаєморозуміння, наша мета і готовність у будь-яку мить стати на захист своєї землі.. Ось головна зброя у боротьбі з підступним ворогом.
 Урочисті заходи до Дня єдності відбулися в усіх школах, в організаціях, на підприємствах територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь