Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини спорту

Дата: 14.02.2022 14:20
Кількість переглядів: 342

 У суботу, 12 лютого, в спортивному залі Томашпільської школи-гімназії пройшли відбіркові змагання серед юнацьких та дівочих команд загальноосвітніх закладів із волейболу з метою виявлення сильніших для участі в районних змаганнях за пограмою обласної гімназіади. У турнірі взяли участь команди з Комаргорода, В.Русави та Пилипів – Борівських.
 За результатами змагання перше місце посіли  команди юнаків і дівчат Комаргородської школи ( учитель фізкультури Юрій Сокольвяк), на другому – спортсмени команд Великорусавської школи (учитель – Олександр Свирид), на третьому – команда дівчат Пилипи-Борівської ЗОШ  (учитель фізкультури – Юрій Резюк).

Фото без опису

В той же день півфінальні ігри чемпіонату області  серед юнацьких команд з футзалу відбулися у спортзалі Томашпільської СДЮСШ. В них взяли участь команди з Гайсина, Шаргорода і Томашполя. Томашпільська команда юнаків (тренер Анатолій Чоловський) обіграла команду з Шаргорода, але поступилася команді з Гайсина, та все ж здобула право на участь у фінальних змаганнях серед найсильніших команд області.  

Фото без опису

В неділю, 13 лютого, на спортивній  базі Томашпільської дитячо-юнацької спортивної школи  проведено чемпіонат Томашпільської громади серед чоловіків і жінок із настільного тенісу. У чемпіонаті взяли участь спортсмени підприємств та організацій  Томашполя, Яланця, Олександрівки, В.Русави. За  підсумками змагань перше місце серед чоловіків виборов Анатолій Левченко, друге – у Андрія Романюка і третє – у Віталія Шклярука – всі з Томашполя. Серед жінок переможницею стала Мирослава Віцькова, друге місце виборола Катерина Віцькова, а третє поділили Леся Свирид та Тетяна Шевчук – всі з Великої Русави.  

Фото без опису
  Переможці та призери змагань нагороджені Грамотами селищного голови Валерія Немировського.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь