Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

24 січня 2022 р. скликано позачергову 21 сесію Томашпільської селищної ради 8 скликання

Дата: 25.01.2022 12:23
Кількість переглядів: 354

Відповідно до розпорядження селищного голови Валерія Немировського від 24 січня 2022 р. скликано позачергову 21 сесію Томашпільської селищної ради 8 скликання. На порядок денний винесено 8 питань, які потребували невідкладного розгляду, чим і зумовлене проведення позачергової сесії і в такому випадку ніякого порушення Регламенту Томашпільської селищної ради нема. Що й роз’яснив депутатам начальник відділу юридичного і кадрового забезпечення селищної ради Андрій Щербатий. На сесію зареєструвалися 14 депутатів із 26 – ти обраних.

Також у сесії взяли участь запрошені: перший заступник селищного голови Віталій Годний, начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата, начальник відділу соціально-економічного розвитку, ЖКГ та земельних ресурсів Павло Кушнір. Вів засідання сесії селищний голова Валерій Немировський. Депутати розглянули всі запропоновані питання і прийняли по них відповідні рішення. В «Різному» селищний голова та директор КНП «Центр ПМСД селищної ради» Андрій Щербатий ознайомили присутніх із станом захворюваності на коронавірус в громаді.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь