Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З ювілеєм!

Дата: 21.01.2022 15:36
Кількість переглядів: 428

Сьогодні свій ювілейний день народження відзначає  Іван Іванович Заяць – староста Стінянського старостинського округу, член виконкому Томашпільської селищної ради, шанована в громаді людина, відповідальний керівник, люблячий чоловік, батько і дідусь.
 Турботливо, по-синівськи піклується він про свою мальовничу маленьку батьківщину – рідне село, завжди виважено, відповідально та професійно приймає рішення, прагне ніколи не залишати поза увагою проблеми своїх односельчан, уважно вислухає, допоможе чи просто дасть хорошу пораду. Цим заслужив повагу у людей.

  Шановний Іване Івановичу! Прийміть наші щирі вітання з днем народження! Нехай наступні роки принесуть Вам лише радість, хай не підводить здоров’я, а рідні і друзі будуть завжди поруч. Хай доля буде прихильною, а удача супроводжує скрізь і всюди.  Добра і щастя, миру і спокою Вам на многії літа!
Життєва дорога хай повниться світлом,
Цілющі джерела здоров’я дають,
На многії літа з калиною й хлібом
Зозулі на щастя й добробут кують.
Хай здійсняться мрії, хай здійсняться плани,
На друзів, роботу нехай Вам щастить.
А добре серце біль не потривожить,
І Бог милосердний  нехай Вас  хранить.
Від імені  селищного голови Валерія Немировського, членів виконкому селищної ради, колег - старост старостинських округів Томашпільської територіальної громади привітали ювіляра перший заступник селищного голови Віталій Годний та секретар селищної ради Оксана Потуторовська та вручили йому подарунок. З днем народження!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь