Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Депутат працює на своєму виборчому окрузі

Дата: 12.01.2022 15:22
Кількість переглядів: 300

Приємна й гарна подія відбулася сьогодні     в день проведення   позачергової 19 сесії селищної ради: до нашої територіальної громади завітала народна депутатка Верховної Ради України Лариса Білозір. Вона зустрілася з селищним головою Валерієм Немировським, з депутатами,  працівниками апарату селищної ради, прозвітувала про свою роботу  у Верховній Раді України та на виборчому окрузі у минулому році.    

  Звіт Лариси Миколаївни був досить вагомим, адже їй вдалося зробити чимало. Завдяки злагодженій роботі з громадою залучено понад 5 млн. грн. субвенцій  з державного бюджету   на соціально – економічний розвиток  Томашпільщини. Ці гроші використано на медицину, освіту, дитячі майданчики, безпеку доріг і тротуарів. Найбільш капіталоємкими стали капітальний ремонт дорожнього покриття частини вул. Миколи Леонтовича в смт. Томашпіль (1 млн. грн.), придбання спеціального автомобіля  екстреної (швидкої) допомоги для КНП «Томашпільська ЦРЛ» (1,7 млн. грн.) .
  Дякували народній депутатці Ларисі Білозір присутні на зустрічі депутати селищної ради за розуміння і підтримку, за активну продуктивну роботу як у Верховній Раді України, так і на виборчому окрузі.
Депутатка зустрілася в цей же день з колективами  НВК «Томашпільська школа  І – ІІІ ступенів – гімназія» та дитячо-юнацької  спортивної школи. Під час робочих зустрічей  накреслено план спільних дій на рік 2022-ий. А раз є плани та бажання втілювати їх у життя, то значить усе задумане здійсниться.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь