Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Щоб пам'ять жила вічно

Дата: 20.12.2021 16:32
Кількість переглядів: 577

Шляхетну пам’ятну акцію провели учаники АТО/ООС Томашпільської громади: напередодні новорічно – різдвяних свят біля меморіального знака «Борцям за свободу і незалежність України» в пам'ять про земляків – воїнів-побратимів, що загинули в боротьбі з російським агресором на сході України, та померли  після повернення з АТО, вони посадили 10 туй  -  саме стільки наших земляків відійшли у вічність. А ще про них нагадуватиме срібляста ялиночка, яку атовці посадили та прикрасили новорічними гірляндами.

 За втілення ідеї атовців посадити дерева в знак пам’яті  разом з воїнами взявся голова Спілки воїнів АТО та волонтерів Томашпільської громади Сергій Жмуд. За свої кошти вони придбали посадковий матеріал та власноручно посадили дерева. Відтепер маємо  в Томашполі алею пам’яті героїв.
  Пам'ять … Вона дає життя тим, хто пішов у засвіти. Тож хай довгою буде вона про наших героїв-захисників, хай ростуть дерева, посаджені їхніми побратимами, нагадуючи про те, якою дорогою ціною заплачено за сьогоднішні мирні і спокійні дні на нашій землі. Спасибі Вам, хлопці, за це!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь