Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Дорогі діти! Шановні дорослі та гості нашої Томашпільської громади!

Дата: 17.12.2021 16:20
Кількість переглядів: 594

Прийміть щирі вітання з Днем Святого Миколая -  світлим, добрим, багатолюдним і веселим святом, яке здавна називають найпершим із різдвяних та новорічних свят.

 


   День святого Миколая Чудотворця – це свято, яке наповнює кожну оселю світлом радості, найзаповітніших мрій і добрих надій, прикрашає  обличчя дорослих щирими посмішками, а душі – незгасним вогнем любові до ближнього.    Із завмиранням сердець на Святого Миколая чекають діти, бо переконані, що він не омине їхньої домівки, неодмінно принесе подарунки, здійснить їхні найпотаємніші і найфантастичніші  мрії.
  Бажаємо, щоб у цей день кожен одержав приємну звістку, аби ніхто і ніколи не залишався наодинці з бідою, і щоб завжди поруч з тим, хто потребує підтримки, були люди, які можуть допомогти. Хай доброта і чуйність святого Миколая будуть притаманні кожному з нас!
Зичимо миру, достатку, родинного затишку й душевного тепла кожній родині! Нехай святий Миколай освятить нас найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи! А нашим маленьким громадянам щиро  бажаємо знайти святкового ранку під своєю подушечкою омріяний подарунок. Зростайте добрими й щасливими – батькам на радість, Україні на славу!
 Селищний голова Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ,  старости старостинських округів

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь