Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Сьогодні День працівників суду — професійне свято України, що відзначається щорічно 15 грудня

Дата: 15.12.2021 09:32
Кількість переглядів: 557

                                 Шановні судді, працівники апаратів судів!
   З нагоди вашого професійного свята  прийміть найщиріші вітання з Днем працівників суду!
Колектив кожного суду – це  об’єднані спільною метою,  досвідчені, енергійні і кваліфіковані спеціалісти, які словом і ділом служать Закону, люблять свою справу, виконують її сумлінно і професійно.


Ваша праця надзвичайно важлива, відповідальна та вкрай необхідна для суспільства, адже по захист своїх прав громадяни йдуть саме до суду, до вас! І саме від вас залежить те, як вони сприйматимуть суд – установу, де відновлюються їхні права та притягуються до відповідальності ті, хто скоїв правопорушення або злочин.
  Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від вас — суддів та працівників судових органів — високого рівня відповідальності, мудрості, досвіду, сумлінного виконання своїх обов’язків та виняткових особистих якостей: честі, гідності, відданості, а найголовніше – поваги і любові до людей.      Тож нехай виваженість у прийнятті рішень, а також людяність і толерантність, будуть винагороджені повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті їх конституційних прав і свобод.
      З нагоди професійного свята щиро бажаємо вам вірного служіння ідеалам добра та справедливості, енергії та наснаги, міцного здоров’я й родинного затишку!
      Хай не зрадять Вас витримка та сила духу, не вичерпуються джерела наснаги та оптимізму й завжди повняться сонячним теплом та достатком ваші оселі!
З повагою селищний голова   Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, старости  старостинських  округів Томашпільської територіальної громади

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь