Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Томашпільської територіальної громади!

Дата: 14.12.2021 13:00
Кількість переглядів: 347

Вітаємо усіх  вас та ваші родини з Днем вшанування вашого герїчного подвигу! День 14 грудня 1986 року недарма увійшов до українського календаря памятних дат, адже це саме тоді  завершилося будівництво  саркофага над 4 - тим зруйнованим енергоблоком Чорнобильської АЕС.


Ми були свідками титанічних зусиль цілого покоління наших співвітчизників, які врятували майбутнє цілої планети, всього живого на ній,  зберегли її для наступних нащадків. Глибоко вдячні всім  – живим і тим, хто згорів у пекельному атомному вогні або від отриманого опромінення відійшов у вічність,  учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи на планеті у ХХ столітті, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в надзвичайних  екстремальних обставинах.
Низько вклоняємося усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС нашої громади, які 35 років тому, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха, аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії і обмежити біду, тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.
Щиро бажаємо Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!


З повагою селищний голова Валерій Немировський, старости старостинських округів Томашпільської територіальної громади

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь