Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

21 листопада – День Гідності і Свободи

Дата: 19.11.2021 13:48
Кількість переглядів: 561

Шановні земляки, жителі Томашпільської територіальної громади,
                           воїни – учасники АТО/ООС, волонтери!
   21 листопада ми відзначаємо День Гідності і Свободи. В цей день віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму й мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і  європейський вибір нашої держави, які довели, що наш народ є господарем на своїй землі.

  Події на Майдані 2013 року змінили наш народ, об’єднали в єдиній, соборній і незалежній Україні  Сьогодні в час небувалих змін нашим святим обов’язком є вшанування героїв, завдяки яким ми можемо говорити, що ми – нація, народ, який заслуговує на повагу і визнання світової спільноти, що наші серця сповнені високим почуттям  гідності і непереборного духу свободи.     Єдиним символом Революції гідності став  прапор України. Єдиним духовним помічником і вдохновителем– національний гімн.
 Сотня активістів Майдану пожертвували найціннішим, що у них було. Вони віддали свої життя за своїх рідних та за кожного з нас. Але боротьба за незалежність України, її суверенітет, кордони продовжується, і від зовнішньої агресії нас захищають такі ж патріоти й щирі люди, які були на Майданах міст та містечок нашої країни. За цю боротьбу заплачено неймовірно високу ціну.  Своє життя віддали найкращі. Серед них є наші земляки, що полягли від куль на київському майдані: це Максим Шимко, вінничанин, це Леонід Полянський і Валерій Брезденюк із Жмеринки. Це наші живі воїни – герої, учасники АТО / ООС, і ті герої, що загинули на Сході України за рідну землю, за свободу і незалежність,  за наше мирне життя: Віктор Саванчук Ігор Гаврилюк, Анатолій Дубчак, Вадим Тарабанов, Павло Білік.    Їхній подвиг ми будемо пам’ятати вічно,  про їхню мужність будемо переказувати з покоління в покоління, вони - Герої нашого часу.
Щира подяка всім, хто в ті важкі, надзвичайно напружені роки долучився і нині долучається до  волонтерської діяльності.
Від щирого серця бажаю усім нам добра, злагоди і непохитної віри. Глибоко переконаний, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всіх українців, в ім’я щасливого майбутнього нашого підростаючого покоління. Миру всім нам! Слава Україні!  Шана героям!
Селищний голова                    Валерій Немировський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь