Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вітаємо ювілярку!

Дата: 21.10.2021 11:05
Кількість переглядів: 1401

Вчора, 20 жовтня 2021 р.,  90-річний ювілей відзначала жителька с. Липівка Ганна Тимофіївна  Никитюк. Вітали ювілярку з поважним святом рідні, сусіди, знайомі. Від імені територіальної громади привітали Ганну  Тимофіївну і Томашпільський селищний голова Валерій Немировський, директор Центру надання соціальних послуг селищної ради Людмила Поперечна, завідувачка відділення соціальної допомоги вдома Алла Барчишена. Селищний голова  вручив ювілярці подарунок і квіти, побажав здоров’я та ще багато років прожити при здоровї, в мирі і спокої.

  Народилася Ганна Тимофіївна в далекому 1931 році в простій селянській родині. Всі життєві труднощі, які випали на долю нашої країни, довелося пережити і їй. Пізнала  нелегку селянську працю, бо весь вік трудилася в сільському господарстві: дояркою на молочно-товарній фермі, а потім в буряківничій ланці. Народила і гарно виростила 3 дітей. Так склалися обставини, що нині діти – вже теж немолодого віку - проживають далеко від матері, але і через відстані прагнуть допомогти  старенькій матусі,  щиро радіють, що можуть віддячити дорогій людині за життя, за сердечне добро, яким так щедро ділилася  і ділиться з ними.
  Тож хай Господь дарує Вам, шановна ювілярко, здоров’я, продовжить Ваші літа, щоб ще не один ювілей Ви зустріли разом з родиною! З роси і з води, вам, Ганно Тимофіївно!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь