Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

НОВИНИ СПОРТУ

Дата: 13.10.2021 11:19
Кількість переглядів: 510

Нещодавно у місті Львів пройшли фінальні змагання з волейболу серед чоловічих команд працівників Державної податкової служби, в яких брали участь команди-переможниці групових змагань, в т.ч. команда Вінницьких податківців, що виборола перше місце серед 8 команд у м. Черкаси. У фіналі податківці Вінниччини перемогли команду Києва з рахунком 2:1 і вибороли звання чемпіонів. Очолював обласну команду один із ключових гравців начальник Томашпільської державної податкової служби Сергій Кісь.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

На виконання наказу відділу освіти, спорту, культури та туризму селищної ради  «Про проведення Гімназіади серед учнів закладів загальної середньої освіти Томашпільської об’єднаної територіальної громади у 2021-2022 навчальному році» в період з 5 по 12 жовтня проводились змагання з футболу серед юнацьких команд. Перший тур змагань відбувся 5 та 7 жовтня в групах шкіл.

5 жовтня виборювали право на вихід до фіналу команди Комаргородської, Стінянської, Томашпільської та Яланецької шкіл. В результаті напруженої боротьби до фіналу вийшли футбольні команди НВК «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія» та Комаргородської ЗОШ І-ІІІ ступенів, відповідно зайнявши перше та друге місця. Команди Стінянської та Яланецької шкіл зайняли третє місце, набравши однакову кількість очок.
 7 жовтня змагалися юні футболісти Великорусавської, Гнатківської, Пилипи-Борівської та Рожнятівської загальноосвітніх шкіл. І в цій групі команд боротьба була напориста і сповнена спортивних несподіванок. Особливу наполегливість проявили спортсмени Пилипи - Борівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які з найбільшою кількістю очок вибороли право грати у фіналі, зайнявши в групі перше командне місце. Друге місце зайняли гравці Гнатківської  школи і також увійшли до фіналу. Футбольні команди Рожнятівської та Великорусавської шкіл зайняли третє та четверте місця.
Ще наполегливіша боротьба за першість в змаганнях розгорілася 12 жовтня під час проведення фінальних зустрічей переможців групових відбіркових змагань, коли зустрічались команди Гнатківської, Комаргородської, Пилипи-Борівської загальноосвітніх шкіл та НВК «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія». Найбільшу кількість очок набрала команда Томашпільської школи, перемігши всіх своїх суперників,   посівши найвищу сходинку в турнірній таблиці. На другому місці таблиці результутів фінальних ігор команда Пилипи-Борівської школи, яка поступилася лише томашпільським спортсменам. Третє та четверте місця дісталися Гнатківській та Комаргородській школам відповідно.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь