Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Діти, що потрапили в складні життєві обставини, потребують особливого захисту

Дата: 12.10.2021 14:16
Кількість переглядів: 598

Діти, які проживають в сім`ях, що опинились в складних  життєвих обставинах,  потребують особливої допомоги і підтримки, адже найрідніші люди, їх батьки, ведуть асоціальний спосіб життя, не дбають про них, не намагаються створити належні умови для їх виховання, розвитку, навчання, лікування. І тільки загальними зусиллями, проводячи певну профілактичну роботу, вдається донести до батьків, що діти – це найцінніший скарб, до якого треба ставитися відповідально, дбати про їх добробут, любити і робити все, щоб їх діти жили в будинку, де тепло, світло, де прибрано, де ліжко заслане чистою постіллю, де в холодильнику є готова їжа, а у шафі є чисті дитячі речі.

 Саме тому служба у справах дітей селищної ради протягом 9 місяців 2021 року організувала  та провела 25 рейдових відпрацювань. Обстежили умови проживання 95 дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, що виховуються у 23 сім'ях, та склали відповідні акти. Здійснили оцінку рівня безпеки 18 дітей. Із загальної кількості дітей, умови проживання та виховання яких обстежено, 14 дітей вже перебували на обліку служби у справах дітей селищної ради.
Загалом протягом  поточного року отримано 15 повідомлень про порушення прав 54 дітей у 17 сім’ях. В результаті розгляду цих повідомлень вжито заходи із захисту прав дітей.

Служба у справах дітей селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь