Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

НОВИНИ СПОРТУ

Дата: 11.10.2021 17:03
Кількість переглядів: 639

У суботу та неділю 9 і 10 жовтня 2021 року на базі Томашпільського спорткомплексу проходив традиційний відкритий чемпіонат Вінницької області з гандболу серед  чоловічих команд «Кубок мера». Участь у ньому взяли 4 команди: збірна команда м. Вінниці, ГК «Хмільник» ( м. Хмільник), ГК «Вінницька міська ДЮСШ № 3» і ГК «Олімпік» смт. Томашпіль. Суддівство змагань здійснювали представники команд, головний суддя  - Василь Поштар.

  Перед початком змагань до учасників звернувся Томашпільський селищний голова  Валерій Немировський, який привітав спортсменів на Томашпільській землі, подякував за участь в іграх чемпіонату та побажав здоров’я,  приємних вражень від гри та заслужених перемог і нагород. Заряду бадьорості спортсменам додали юні танцівниці гурту «Фрі денс» селищного Будинку дитячої творчості та талановита співачка Іринка Кривов’яз.
  Вже в перший ігровий день визначився переможець. Збірна команда м. Вінниці здобула перемоги в усіх поєдинках і достроково виборола перше місце. За друге і третє розгорілася безкомпромісна, наполеглива боротьба між командами ГК «Вінницька міська ДЮСШ № 3» та ГК «Олімпік» смт. Томашпіль. Гра між ними проходила в гострій постійній напрузі: воно не дивно, адже і  основний і  додатковий час гри завершувався внічию і лише пенальті вирішило долю матчу. Цього разу фортуна була на боці команди томашпільчан ( на воротях стояв Олександр Продан), які й посіли друге місце в змаганнях,  а  воротар отримав премію від мера. Третє місце – у команди «Вінницька міська ДЮСШ № 3». Слід зазначити , що  змагання проходили з дотриманням всіх карантинних норм, а головне, в спортивному дусі.
 Команди нагороджені кубками, медалями та грошовими преміями в розмірі 2 тисячі, 1,5 і 1 тисяча гривень.  Нагороди вручали  голова Вінницької федерації гандболу Олександр Павлюк та головний суддя змагань Василь Поштар. Серед нагороджених і кращі гравці команди «Олімпік» Богдан Ющишин, Сергій Кордиманенко, воротарі  Антон Дацько та Олександр  Продан. Організація змагань стала можливою завдяки спонсорам -  селищний голова Валерій Немировський, Віталій Ніколаєнко директор «Voltage» GROUP Solar Projects.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь