Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

3 жовтня – День працівників освіти

Дата: 01.10.2021 14:00
Кількість переглядів: 600

Шановні педагоги, працівники освітніх закладів Томашпільщини, ветерани педагогічної праці!   
Щороку на початку жовтня ми вшановуємо вас, тих, хто вибрав своїм покликанням одну з найбільш важливих і потрібних професій на землі - професію вчителя!Учитель - це більше, ніж професія, вчитель - це покликання. 

Цінність копіткої праці педагога безмежна і заслуговує високої поваги, адже від Вашої діяльності залежить, яким буде наступне покоління, Ви формуєте майбутнє нашої країни. Крім знань і життєвого досвіду, передаєте учням частину своєї душі, розкриваєте їх індивідуальні здібності,  виховуєте гідних громадян і патріотів.
Ми гордимося вчителями нашої громади, які успішно освоюють сучасні технології, сміливо впроваджують їх у шкільну практику, постійно удосконалюються в професії, підтверджуючи свою високу майстерність і професіоналізм.
Спасибі Вам, дорогі вчителі, за безцінну та самовіддану працю, за те, що вмієте поєднувати відданість високим ідеалам, вірність кращим традиціям педагогіки і готовність крокувати в ногу з часом, ведучи за собою своїх учнів.
Нехай невичерпною буде Ваша творчість і ентузіазм, нехай ніколи не покидають Вас прагнення вчити і вчитися, творити і підкорювати нові вершини професійної майстерності. Здоров'я Вам і творчих успіхів на довгі роки.
Зі святом!
Селищний голова                               Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь