Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області наголошує

Дата: 20.07.2021 13:40
Кількість переглядів: 589

На території Вінницької області відмічено випадки порушення суб’єктами господарювання вимог чинних нормативних актів з питань поводження з пестицидами і агрохімікатами, особливо в частині недотримання вимог «Державних санітарних правил авіаційного застосування пестицидів і агрохімікатів у народному господарстві України» (ДСП 382-96).

Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області відповідно до наданих повноважень, а також згідно вимог статті 3 Закону України «Про пестициди і агрохімікати», статті 4 Закону України «Про захист рослин», Державних санітарних правил наголошує на неухильному дотриманні суб’єктами господарювання вимог законодавства в сфері поводження із пестицидами і агрохімікатами, не допускаючи забруднення ними навколишнього середовища, ураження земельних ділянок інших суб’єктів господарювання та громадян,
забезпечуючи безпеку для здоров’я населення. Допускається використання на сільськогосподарських угіддях лише пестицидів і агрохімікатів, які зареєстровані та дозволені до використання на території України, а за допомогою літальних пристроїв - дозволених препаратів для авіаційної обробки. Нагадуємо, що порушення законодавства в сфері поводження з пестицидами і агрохімікатами тягне за собою дисциплінарну, адміністративну, цивільно-правову або кримінальну відповідальністьзгідно з законом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь