Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Засідання виконкому: вирішували робочі питання

Дата: 15.07.2021 14:01
Кількість переглядів: 421

 У засіданні виконкому Томашпільської селищної ради, яке відбулося 15 липня, взяли участь 16 членів виконкому із 26. На засіданні головував селищний голова Валерій Немировський. Порядок денний  складався    з 8-и питань. По першому питанню, що стосувалося затвердження звіту про виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної   громади у І півріччі 2021 року, присутніх інформувала начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата.

Вона відзначила, що до загального фонду бюджету селищної ради у  першому півріччі надійшло 45778385 грн. власних доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить 50,8 % виконання до уточненого плану  на рік в сумі 90045490грн та 126,6% виконання до уточненого плану на 6 міс. в сумі 37051814 грн. За підсумками виконання плану доходів загального фонду бюджетів територіальних громад області за 6 міс. 2021 р. Томашпільська селищна територіальна громада при середньообласному показнику 104,6 % займає другу позицію.
  В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження доходів загального фонду бюджету в абсолютній сумі збільшились на 22297056 грн, або на 95,0%, а  у співставних умовах надходження збільшилися на 10485867грн, або на 29,7%, а це третє місце в рейтингу бюджетів територіальних громад області, в той час коли по області цей показник становить 14,6%, а по Україні – 21,6%.    Своїм  голосуванням члени виконкому затвердили звіт фінансового управління.   
  Далі було розглянуто питання про надання погодження на відшкодування різниці в тарифах для населення на послуги водопостачання та водовідведення  за І та ІІ квартали 2021 р. комунальному підприємству «Томашпільводоканал» та інші, які стосувалися присвоєння адресних номерів, дефектного акту та кошторису розрахунку на проєкт «Капітальний ремонт частини І поверху адмінбудинку № 3 по площі Тараса Шевченка, 6 в смт. Томашпіль під Центр надання адміністративних послуг» та надання дозволів на виготовлення ПКД на будівництво свердловин та водогону в  Вапнярках  і Калинці. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь