Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Читайте в книзі «Почесні імена України – еліта держави»

Дата: 06.07.2021 09:56
Кількість переглядів: 561

     Київське видавництво «Логос», створене ще  у 2006 році,  до 30-річного ювілею незалежності України підготувало нове  6-те видання із серії «Почесні імена України – еліта держави». Книга, видана цьогоріч, охоплює значний пізнавальний пласт з історії українського державотворення від часів Київської Русі до наших днів. Кожна сторінка розповідає про славетні звитяги українського народу в праці, інтелекті, духовності і зброї, про те, що здатне об’єднувати наших людей в їх бажанні творити і розвивати свою державу – вільну, суверенну і незалежну. Книга містить величезний ілюстративний матеріал, який значно доповнює розповіді. 

  На сторінках  книги представлено громадські   організації України, розкрито їхню роль в історичних подіях та державотворчих процесах. В розділі «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» уміщено  матеріали про територіальні громади від сходу і до заходу, від півдня і до півночі України. Є тут розповідь і про нашу Томашпільську селищну територіальну громаду як одну із ефективних територіальних громад України. 
  Ця книга - про долі професіоналів та патріотів, завдяки яким ми є сучасною нацією, про видатних сподвижників української держави, які прагнуть бачити свою країну найкращою, могутньою, розвиненою, про тих, хто в будь-якому куточку України і на будь-якій посаді сьогодні докладає максимум зусиль для створення робочих місць, розвитку території, зміцнення господарства, виховання чи освіти молоді тощо. Серед когорти таких діячів і  голова Томашпільської селищної територіальної громади Валерій Немировський, розповідь про якого вміщена на одній із сторінок книги.
  Видання буде цікавим як школярам, студентам, молоді, так і дорослим, всім, кому не байдужа доля рідної країни, усім, хто хоче більше знати про витоки державницьких прагнень українців і України, про їхнє далеке минуле і про їхнє велике  майбутнє.  Ознайомитися з книгою «Почесні імена України – еліта держави» можна в читальному залі Томашпільської публічної бібліотеки, бібліотеці Томашпільської школи-гімназії, музейній кімнаті Будинку дитячої творчості.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь