Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шановні працівники органів правопорядку, ветерани служби!

Дата: 02.07.2021 14:52
Кількість переглядів: 499

Згідно з Указом Президента України від 4 липня 2018 року в нашій державі відзначається День національної поліції України. Цим Указом держава окреслила й головні завдання Національної поліції – реалізація державної політики в сферах забезпечення охорони прав людини, інтересів держави і суспільства, протидії злочинності, підтримки громадської безпеки і порядку, надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або через надзвичайні ситуації потребують такої допомоги.

  І ви, наші доблесні поліцейські, добросовісно і професійно виконуєте покладені на вас завдання з підтримки правопорядку та забезпечення громадської безпеки на довіреній вам території.
  Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного тепла і затишку, успіхів у службі і  професійного зростання задля побудови процвітаючої країни, вільної від корупції, де люди пишаються  високим званням громадянина України.
  Найкращі вітання в день професійного свята адресую вашим рідним і близьким, які розділяють з вами всі труднощі вашого обов’язку перед державою і народом. Миру, спокою, достатку і Божого благословення вам і вашим родинам на довгі й щасливі роки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь