Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шановні томашпільчани! Шановні гості томашпільської громади !

Дата: 25.06.2021 08:27
Кількість переглядів: 540

25 років тому 28 червня 1996 року увійшло в історію України як День великого загальнонаціонального єднання та верховенства національних інтересів, як День Конституції. Відтоді Основний Закон України став реальною і дієвою основою  розбудови нашої молодої незалежної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.


Основний Закон України гарантує забезпечення прав і свобод людини, гідні умови її життя. Конституція надає можливість зміцнювати громадянську злагоду на нашій землі, творити і зміцнювати демократичну, соціальну правову державу, в якій щасливими будемо ми, наші діти, внуки- правнуки. Особливо це актуально нині, коли розпочато модернізацію країни через ряд реформ. Хай же нам все вдасться, хай же вдається в кожній родині, в кожному домі.
 Щиро вітаю вас із визначним національним святом – Днем Конституції України. Хай ця урочиста подія сповнює вас життєдайною силою, натхненням, спонукає до новаторських ідей та успішної їх реалізації. Зичу всім миру, здоров’я, бадьорості духу, енергії і наснаги, впевненості в щасливому майбутті нашої держави. Хай в душі і в серці кожного українця міцніє з кожним днем почуття гордості за нашу Батьківщину. 
 Зі святом вас, з Днем Конституції України!

 Селищний голова                                                                           Валерій Немировський

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь