Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2021 08:38
Кількість переглядів: 556

Дорогі діти! Шановні батьки!
 Щороку 1 червня в перший день літа в світі відзначається Міжнародний день захисту дітей, який має привернути увагу дорослих, суспільства і держави в цілому до захисту їхніх прав.

Дитинство – чудова пора в житті людини, адже саме в дитинстві мріємо і віримо в здійснення мрій, дитинство – це пора сподівань і світлих надій, це - коли поруч тато і мама - найрідніші  у світі люди. І немає більшого щастя у світі, як посмішка дитини. А турбота  про підростаюче покоління, про його майбуття – головний обовязок батьків, суспільства і держави. Врешті – решт ми для цього живемо і працюємо.
Зігріваючи  теплом і любовю кожне дитяче серце, обєднуючи зусилля заради майбутнього, ми виховуємо достойних громадян, справжніх патріотів, які неодмінно стануть гордістю  держави. Діти – майбутнє наше, а значить і майбутнє України. Тож саме від нас, дорослих, сьогодні залежить, як складеться доля кожної маленької людини.
  Бажаю всім дітям рости здоровими, веселими, радісними. Нехай небо над головою буде мирним, а кожен новий день – добрим і цікавим. Батькам зичу терпіння, доброти, мудрості й наснаги.


           Селищний голова                            Валерій Немировський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь