Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Меморандум про співпрацю з БО «Благодійний фонд «МХП – Громаді» та Томашпільською селищною радою підписано

Дата: 31.05.2021 16:03
Кількість переглядів: 981

Цими днями в Томашпільській селищній раді між БО «Благодійний фонд «МХП – Громаді», який представляв регіональний менеджер із соціальних проєктів Петро Андрієць, та Томашпільською селищною радою в особі селищного голови Валерія Немировського  підписано Меморандум про співпрацю, конкретно про співпрацю в сфері  сприяння регіональному розвитку населених пунктів Томашпільської територіальної громади, на територіях яких задіяні виробничі потужності ПрАТ "Зернопродукт МХП" із залученням  інших  громадських організацій, донорів, бізнес-партнерів. 

В рамках досягнення мети Меморандуму реалізовуватимуться спільні проєкти, програми, громадські ініціативи та акції, спрямовані на   розвиток людського капіталу; підтримку громадського здоров’я;  розвиток спроможності громад; збереження та відновлення екології.
   Згідно з умовами Меморандуму Благодійний фонд з свого боку зобов’язується сприяти в межах своїх повноважень та чинного законодавства України налагодженню взаємодії з органом місцевого самоврядування і в межах своїх фінансових можливостей брати участь у спільному фінансуванні проєктів регіонального розвитку на спільних територіях ведення планової діяльності.
 Відповідно орган місцевого самоврядування зобов’язується надавати  Благодійному фонду для реалізації розроблену та узгоджену з Партнером програму, що може охоплювати різні аспекти життєдіяльності громад та має в обов’язковому порядку відповідати усім засадам цього Меморандуму, а також не суперечити внутрішнім кодексам, процедурам органу місцевого самоврядування та чинному законодавству України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь