Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Є перемога в конкурсі «Комфортні громади»!

Дата: 27.05.2021 15:39
Кількість переглядів: 443

26 травня у приміщенні Вінницької обласної Ради відбулось урочисте вручення дипломів і угод представникам громад, які стали переможцями  обласного конкурсу «Комфортні громади». Конкурс було оголошено у січні 2021 року. Протягом двох місяців громади розробляли та подали 213 проєктів, з яких переможцями стали 70. Всі  63 громади Вінниччини взяли участь у конкурсі, а також  3 районні ради. Приємно, що серед проєктів громад, поданих на конкурс і визнаних  переможцем, є проєкт нашої Томашпільської територіальної громади «Раді вас бачити» ( Створення ситуаційного центру Томашпільської громади). Експертну оцінку поданих на конкурс проєктів здійснював виконавчий адміністратор конкурсу - Фонд громади «Подільська громада». Секретаріат - Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування. 

 В урочистостях з нагоди підбиття підсумків  та у врученні відзнак конкурсу взяли участь голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, його заступник Дмитро Чаленко та заступник голови облдержадміністрації Сергій Здітовецький. А також - керівники районних, міських, селищних та сільських рад. 
Вітаючи представників громад – переможниць, голова Вінницької обласної Ради  зазначив, що реалізація проєктів, які перемогли у конкурсі, зробить громади безпечнішими, комфортнішими та сучаснішими.
— Щиро дякую всім громадам за активність, за проведену потужну роботу, яка включала в себе правильне визначення мети, аналіз нагальних потреб жителів, чіткі фінансові розрахунки та якісну розробку проєктів, —  сказав Вячеслав Соколовий. 
За словами заступника голови облРади Дмитра Чаленка, серед цьогорічних переможців конкурсу найбільше проєктів у категорії «Сучасна громада» —  40. Ще 13 проєктів стали кращими в категорії «Безпечна громада». В категоріях «Доступні послуги», «Культурний розвиток громади», «Здоров’я жителів громади», «Інклюзивна громада» та «Спроможна громада» переможцями стали від 1 до 5 проєктів. Дмитро Чаленко побажав переможцям успішної реалізації проєктів, щоб люди якнайшвидше побачили позитивні зміни у своїх населених пунктах. Диплом переможця конкурсу «Комфортна громада» отримав Томашпільський селищний голова Валерій Немировський

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь