Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З Днем сімейного лікаря

Дата: 19.05.2021 10:09
Кількість переглядів: 649

Шановні сімейні лікарі! 
Щиро вітаю вас з нагоди вашого професійного свята -  Всесвітнього дня сімейного лікаря!
Ваше свято, запроваджене 6 грудня 2017 року Указом Президента України, ще зовсім молоде, але воно є свідченням того, як високо в світі, а саме за ініціативи Всесвітньої ради сімейних лікарів WONCA, в яку також входить й Українська асоціація сімейних лікарів, і був започаткований Всесвітній день сімейного лікаря, в нашій державі, нами всіма цінується ваша праця. Це  професійне свято сімейні лікарі відзначають 19 травня ще з 2010 року.

Сімейна медицина – єдиний вид медичної допомоги, що стосується кожного. Як констатує Міністерство охорони здоров’я України, 80% усіх звернень з приводу медичної допомоги відбуваються саме на цьому рівні. Важливість даного фаху продемонстрували й перші результати національної кампанії «Лікар для кожної сім’ї», в ході якої 72,6% осіб, що підписали декларації з лікарями первинної медичної допомоги, обрали саме сімейних лікарів. Тож важливість сімейної медицини в системі охорони здоров’я важко переоцінити. 
Адже завдяки вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання, і це найголовніше.
Хай усе хороше, зроблене вами з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Я переконаний, що своєю сумлінною працею і зусиллями ви зробите вагомий внесок в успішний розвиток сімейної медицини в нашій Томашпільській територіальній громаді!
В цей день щиро бажаю вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, миру, тепла і затишку в ваших оселях, поваги і порозуміння від пацієнтів.
Від усієї душі зичу вам здоров’я, щастя та безхмарного неба. Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!
 З повагою             селищний голова Валерій Немировський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь