Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вітали з Днем Перемоги

Дата: 09.05.2021 08:38
Кількість переглядів: 1876

Напередодні Великого Дня Перемоги аби вкотре висловити щиру вдячність та повагу до нечисленної нині когорти переможців, які виборювали для нас майбутнє, завітав голова Томашпільської територіальної громади Валерій Немировський разом з військовим комісаром Томашпільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олексієм Томчуком.

Щирі побажання міцного здоров'я, бадьорості, добра, довголіття, а також винагороди з нагоди свята презентували гості ветеранам, які проживають на території громади. Серед цієї п'ятірки фронтовиків  Перстинський Петро Мар'янович з Комаргорода, Войтків Петро Сафонович з Великої Русави, Волошин Михайло Васильович,  Павлюк Дмитро Олександрович з Гнаткова та Боднар Іван Васильович з Олександрівки, якого також привітали директор СТОВ "Липівка" Світлана Мельник та депутат селищної ради Микола Гусар.

Окремі слова вдячності і вітань адресували своїм видатним односельчанам старости сіл громади Людмила Лукіянчина, Олександр Чоботар, Володимир Хомяк та Сергій Барчак.

Не оминули своїм візитом шановані гості і матерів загиблих воїнів, які боролися за  мир і спокій вже новітньої України. Адже саме першої травневої неділі ми відзначаємо День матері. Тож найщиріші вітання з нагоди свята та невеличкі презенти отримали матері героїв: Біліка Павла - Єремія Тетяна Петрівна, Ігоря Гаврилюка - Гаврилюк Марія Михайлівна, Анатолія Дубчака - Дубчак Галина Дмитрівна, Олександра Гладія (серце якого зупинилося після повернення із зони АТО) - Крук Марія Семенівна.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь