Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Спільна турбота – гарний результат

Дата: 23.04.2021 09:22
Кількість переглядів: 590

Нині раківське кладовище просто не впізнати. Тут і раніше силами сільської громади, яку вже третій термін очолює енергійна, з активною громадянською позицією жінка Ніна Степанівна Пацюк, завжди проводилися роботи з благоустрою. Та й цьогоріч докладено чимало зусиль як самою старостою, так і колективами  школи, садочка, закладів культури і загалом небайдужими раківчанами , щоб місце вічного спочинку рідних людей мало відповідний вигляд.  Впродовж кількох днів працювали дружно, упорядковуючи територію біля пам’ятників загиблих від голодоморів та земляків, що полягли на полях  другої світової війни: побілили вапном майже кілометр  паркану, підбілили дерева, згорнули старий травостій, очистили територію від дикорослих кущів тощо.
Тож нинішній вигляд сільського кладовища – наслідок спільної праці  сільської громади, її шанобливого ставлення до пам’яті  тих, хто там спочиває вічним сном.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь