Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Благоустрій території громади триває

Дата: 23.04.2021 09:14
Кількість переглядів: 1209

Генеральне весняне прибирання в томашпільській громаді продовжується. Користуючись погожими днями, працівники закладів охорони здоров’я, освіти, культури, спорту, інших організацій і установ селища вийшли на «суботник», щоб причепурити головні вулиці селища. Традиційно вже склалося так, що за кожною групою є закріплена певна частина території. Тому кожен знав місце своєї роботи, де треба навести чистоту і порядок. 
 До завершення робочого дня старанно працювали на своїх ділянках: згрібали нанесений грунт, підмітали, підбілили дерева, поребрики. Водії та трактористи комунальних підприємств селища доставляли воду, вапно працюючим та вивозили зібраний непотріб на сміттєзвалище.  Контроль за ходом  трудового десанту здійснювали заступник селищного голови Іван Німерчук та директори комунальних підприємств Валерій Луцишин та Вадим Немировський.

 Світло і затишно стало в нашому селищі. Хочеться, щоб так було завжди, щоб  люди цінували труд інших людей, особливо в суботні та недільні дні, коли на вулицях селища після базару або  «культурного відпочинку» молоді з’являється знову і знову чимало сміття: пластикові відходи,  пляшки, лушпиння соняшника, папір, целофан, і все це вітром розноситься по всіх усюдах.
Всім учасникам весняного прибирання висловлює свою вдячність селищний голова Валерій Немировський і закликає підтримувати чистоту і порядок щоденно і не лише у своїх дворах, але й на прилеглій території, садити квіти, декоративні кущі, дерева, підкошувати траву… Тобто робити так, як роблять добрі господарі, дбаючи про порядок на своїй землі.
Пам’ятаймо, що порядок, чистота і затишок у нашій громаді залежить не від когось, а від кожного з нас. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь